Artboard-35
Artboard-34

Om INK

INK® udvikler badeværelsesmøbler ud fra brugernes behov og tager altid højde for størrelsen på et gennemsnitligt badeværelse. Kollektionen omfatter en bred vifte af stilarter, farver, design, materialer og ekstra tilbehør som spejle og væghylder. Så vi garanterer flere valgmuligheder og innovation til ethvert hjem. Det gælder selvfølgelig også for husets mindste rum.

INK’s badeværelsesmøbler og håndvaske inspirerer kunderne til at skabe endnu smukkere badeværelser. Komfort til hver dag. Du vil derfor se vores møbler mere og mere i moderne badeværelser. INK-kollektionen består af mange modeller, former og prisklasser og er det visuelle og håndgribelige bevis på gennemtænkte ideer og innovativ teknologi. Der er altid et møbel og en håndvask, der passer til dit budget og din smag.

Ægte italiensk porcelæn. Slank og smuk.

Langt de fleste af vores porcelænsvaske kommer fra Italien. Det land, hvor der er blevet produceret porcelæn siden 1740. INKs porcelænsvaske er fremstillet efter vores eget design og med stor håndværksmæssig dygtighed.

Vores italienske vaske bærer logoet ‘Ceramics of Italy’, et kvalitetsmærke udviklet af den italienske regering for at garantere porcelænets ægthed.